Gewoon gezellig.

 

met Samen Top

 

 

Stichting Dagbesteding Samen Top is een dagbesteding voor mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt.
Het doel van Samen Top is om deze bijzondere mensen een volwaardige werkplek te bieden binnen de maatschappij waarbij integratie zeer hoog in het vaandel staat.
De medewerkers (binnen het Waspikse ook wel Toppers genoemd) van Samen Top zijn veelal niet in staat om zelfstandig binnen het reguliere bedrijfsleven te werken, maar kunnen wel kleinere taken onder begeleiding aanleren en uitvoeren.
Bij Hieriest werken de Toppers iedere woensdag, donderdag en vrijdag. 
Iedere tweede woensdag van de maand is er een 'Lekker avondje Samen Top'.
Een 3-gangenmenu voor slechts € 15,- per persoon.
De gerechten worden (deels) bereid en geserveerd door de welbekende Toppers.
Reserveren via 0637329146 of bij Hieriest.
Per 1 september 2017 is de samenwerking tussen Hieriest en Samen Top uitgebreid. Van woensdag tot en met vrijdag zullen de Toppers  alle facetten van de Horeca invullen, dus van schoonmaken tot bediening, de Toppers zijn u graag van dienst bij Hieriest. 
HELAAS MOGEN DE TOPPERS DOOR DE CORONA MAATREGELEN NIET IN DE BEDIENING BIJ HIERIEST. IEDERE DINSDAG, ALS HIERIEST GESLOTEN IS, BAKKEN ZE LEKKERE KOEKJES DIE WIJ BIJ DE KOFFIE/THEE SERVEREN. OOK ZULLEN ZE VOOR HET "LEKKER AVONDJE SAMEN, TOP" HET VOOR EN NAGERECHT BEREIDEN.
ZODRA ER EEN VERSOEPELING IN DE CORONA MAATREGELEN KOMT ZULLEN DE TOPPERS WEER MEER OP DE VOORGROND TREDEN BIJ HIERIEST.